سئو سایت های جاوااسکریپتی، SPA, Vue, Angular, React

پخش ویدیو

همه چیز درباره SEO و Javascript در سال 2023!

  • سئو سایت های مبتنی بر فریم ورک های جاوااسکریپت چگونه است؟

  • چه مستندات و اصولی برای بهینه سازی و سئو فرندلی کردن سایت های جاوااسکریپتی در سال 2021 وجود داره؟

  •  SPA ها رو چطور سئو کنیم؟

توی این ویدیو، در عرض 15 دقیقه بهینه سازی سایت های مبتنی بر فریمورک های مبتنی بر جاوااسکریپت مثل Angular, Vuw.js, React, Node JS و هر فریمورکی در آینده رو یاد می گیرید! اگر دولوپر هستید، چند تا اصول خیلی ساده هست که باید حواستون باشه که اولیش مربوط به Request به URL ها و وجود URL های یکتایی که سمت سرور تولید و Route شدند و دیگری بحث اینکه وقتی جاوااسکریپت غیر فعاله، یا در View Source (نه Dom) چه محتوایی داره تو Head و Body هر صفحه لود میشه.
همچنین به بحث Dynamic Rendering و Hybrid Rendering و Server Side Rendering و CSR Rendering و موج اول و دوم کراول از سمت گوگل و نحوه Crawl کردن گوگل و اجرای جاوااسکریپت از سمت بات های گوگل، می پردازم.
اگر دوست دارید در سئو حرفه ای باشید یا حرفه ای تر از اینی که هستید بشید، این ویدئو رو ببینید. ویدیو سئو سایت های جاوااسکریپتی که من(محسن طاوسی) ضبط کردم، به درد روابطتتون با تیم های فنی میخوره. باعث میشه تیم سئو و فنی راحت تر حرف هم رو بفهمند! این ویدیو حاصل سال ها مشاوره و اجرای من و ارتباط با تیم های فنی شرکت های بزرگ ایران و بعضی از شرکت های خارج از ایران هست. اگر فکر می کنید نیاز هست که از پایه تا پیشرفته ترین آموزش های مرتبط با سئو سایت های جاوااسکریپتی رو ببینید، مثل بخش فیلتر جستجو فروشگاه ها که کاملا با JS هست یا VOD ها، اشتراک ویدیو ها یا سایت های پخش زنده و هر نوع سایت غیر وردپرسی، توصیه می کنم حتما دوره سئو رو تهیه کنید. اگر فقط به بخش های تکنیکال علاقه دارید و هیچ چیز جز تکنیکال رو نیازی ندارید(که چنین چیزی امکان نداره البته) می تونید دوره سئو تکنیکال رو تهیه کنید.

پلاگینی که برای کروم در ویدیو گفتم، Quick JS Switcher هست. یادتون نره همونطور که تو ویدیو گفتم، رندر در موج اول مهم نیست. ویو سورس اگر اکی بود، 99 درصد ماجرا اکیه.

 

محسن طاوسی هستم. با تجربه مدیریت اجرایی و ارائه مشاوره به بیش از 300 مجموعه از رقابت های کم تا بالاترین سطوح در انواع تکنولوژی ها و CMS ها.

محسن طاوسی هستم. با تجربه مدیریت اجرایی و ارائه مشاوره به بیش از 300 مجموعه از رقابت های کم تا بالاترین سطوح در انواع تکنولوژی ها و CMS ها.

60 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • مبینا احمدی راد
    17 مرداد 1402 23:19

    سلام یک چیز رو نفهمیدم. این که محتوا هم باید توی سورس باشه هم توی دام و هم توی خود سایت تا اجرا درست باشه؟ (جاوا اسکریپت) حالا خود سایت رو کار نداریم میگیم برای کاربر نمیخواد نشون بده اصلا صفحه سفیده یا قرمزه یا هرچی اما توی دام یا توی سورس باید حتما باشه درسته؟ حتی اگه توی یکی از این ها نبود کار غلطه و باید اصلاح بشه درسته؟
    q
    اما الان توی همین سایت چارخونه با این که جاوا اسکریپت رو غیر فعال میکنی توی هد داره دوتا تایتل نشون میده
    titleدانلود آهنگ‌های جدید و پرطرفدار – چارخونه title
    meta name title content دانلود آهنگ‌های جدید و پرطرفدار – چارخونه
    این الان باز اشتباه هست درسته؟ هنوز این سایت مشکلات خودش رو رفع نکرده
    الان فرق تایتل با متاتایتل چیه؟
    q
    توی صفحات داخلی مثلا موسیقی آرامش بخش – باز محتوا وقتی جاوا رو غیر فعال میکنی لود نمیشه ولی یه بخش داره:
    meta property description content پلی لیست گیتار آرامش بخش بسیار جذاب و شنیدنی مناسب فصل پاییز شامل 93 ترک جذاب و به یاد ماندنی
    این الان یعنی درسته؟ فقط یه تیکه از متن رو اونجا گذاشته و باقی متن ها نشون داده نمیشه
    q
    من فکر کردم چون شما این آموزش رو گرفتید حتما این پروژه شما بوده و مشکلاتش رو حل کردن. یکم سر درگم شدم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      26 مرداد 1402 13:08

      دام نه. سورس. دام باشه ملاک نیست برای اطمینان از اینکه بدون جاوااسکریپت داره لود میشه. ولی سورس ملاکه. فرقی ندارن این دو تاتگ. در زمان کامنت ممکنه چارخونه تغییر داده باشه. لزوما من جایی هم باشم قرار نیست مشکل رو حل کنن. چون ممکنه اصلا براشون مهم نباشه سئو. به خصوص چارخونه که برای شرکت ایرانسل هست.

  • علی میرزائیان
    16 مرداد 1402 15:49

    سلام و عرض اقای طاووسی ببخشید من سوالی داشتم راجب اسکریپت های گوگل تگ منیجر که با اینسپکت میشه تگ هارو دید ولی توی ویوسورس نیستند
    با استفاده از این ابزار من یک سری صفحات رو نوایندکس کردم و با اینسپک گرفتن میشه دید که تگ روبوتس نو ایندکس تعریف شده است ولی با ویوسورس و ریچ ریزالت تست ایندکس نشون میده
    الان تقریبا یک ماه از این کار گذشته و صفحات هنوز اتفاقی براشون نیوفتاده
    طبق تست های خود تگ منیجر تگ ها درست کار میکنن و مشکلی ندارن به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه و برای برداشته شدن اون صفحات از نتایج جستجو با استفاده از تگ منیجر چیکار باید بکنم؟

    پاسخ
  • سمیه طریقت
    2 مرداد 1402 14:12

    سلام وقت به خیر اگر در حالت کلی و به محض اینکه صفحات 404 و 410 بشن، در فایل htaccess کدی قرار داده باشیم تا کراولر ها اجازه کروال این صفحات رو نداشته باشن آیا کار درسته؟ آیا 404 ایی که 301 شده، اعتبار منتقل میشه؟ و صفحه ای که 410 شده آیا 410 می ماند و حذف می شود از نتایج؟
    .
    کلا این کار درسته؟ (به خاطر کراول باجت قصد داریم این کار رو انجام بدیم) – اصلا انجام بدیم یا ندیم به نظرتون؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 مرداد 1402 00:19

      به محض حذف شدن اگر دسترسی رو ببندید اعتبار قبلیشون از بین میره. 404 ای که 301 شده جمله غلطیه. یا 404 یا 301. یه صفحه همزمان دو تا ریسپانس استتوس کد نداره. اگه منظورتون اینه که به محض حذف شدن صفحه، ریدایرکتش کنیم، بله. منتقل میشه. صفحه 410 شده تا زمانی که از سمت سرور شما 410 باشه 410 میمونه. چیزی به نام موندن داریم. سوالاتتون غلطه و نشون میده خیلی درست تکنیکال رو یاد نگرفتید. پیشنهاد میکنم دوره سئو جامع من رو ببینید.

  • امیرحسین مرادی
    30 خرداد 1402 13:32

    سلام سایت شرکت ما از فریم ورک Angular استفاده میکنه و همه مشکلاتی که داخل ویدیو ها گفتید رو داره ولی سایت سرعت ایندکس به نسبت خوبی داره و صفحاتش رتبه هم دارن و اصلا داخل سورس عملا هیچ چیزی نمایش داده نمیشه سایت اصلا تا به امروز سایت مپ و robots.txt نداشته آیا گوگل برای فریم ورک های خود داره ارفاق قاعل میشه ؟؟؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      31 خرداد 1402 22:49

      نه احتمالا شما داینامیک رندرینگ هستید. یعنی برای گوگل دارید اس اس آر لود میکنید. اما چیزی که من دیدم اوضاعش خراب بود. شما بزنید site: اسم دامنتون. همه عنوان هاتون رو همون عنوان پیش فرضی میاره که اس اس آر داره لود میشه. تکراریه همش. چجوری میگید مشکل نداره؟ هر وضعیتی الان داره، اگر اینطور نبود با اختلاف خیلی بهتر بود. فریمورک خودش رو نمیتونه از بیرون تشخیص بده که. شما برو response header هایی که توش نوشته انگولار رو بردار. خودتون هم از بیرون نمیتونید تشخیص بدید فریمورک رو. و اینکه گوگل جمهوری اسلامی نیست که فریم ورک خودش فرق کنه. اصول و مستندات داره برای بحث کراول محتوایی که نیاز به جاوااسکریپت داره. منابع مالی خودش رو چجوری باید مدیریت کنه با فرض تشخیص فریمورک خودش؟ اون ها رو ببره یه گوشه بهشون کراول باجت بیشتر اختصاص بده؟ چنین چیزی توجیه نداره برای یک موتور جستجو.

  • من یک وبسایت دارم با المنتور طراحی شده ، الان برای 80 تا پستی که زدم حدود 89 تا فایل جاوا اسکریپت ساخته شده ، این غیر اصولیه ؟ باید کاریش کنم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 خرداد 1402 15:22

      باید خود سایت رو دید. به صورت کلی وجود فایل جی اس مشکلی نداره. فقط بحث رندرینگ محتوای اصلی بدون جی ای(وجود در سورس) و تا حدودی هم سرعت مهمه.

  • سلام و وقت بخیر. یک راهنمایی ازتون می‌خواستم بگیرم اگر امکانش هست ممنون میشم پاسخ بدید. یک سایت وردپرسی داشتیم که داریم به سایت جدید منتقل میکنیم با حفظ content اما آدرس برخی فایلها عوض میشه مثل تصاویر به ناچار مجبوریم عوض کنیم برخی آدرس‌هارو. ما ریدایرکت میخوایم انجام بدیم اما نگرانی ما این هست که تعداد ریدایرکتهای خیلی زیادی داشته باشیم و این روی رتبه تاثیر بسیار بدی بگذاره. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که بهترین راهکار چی هست و آیا ریدایرکت زیاد رتبه تمام صفحات مارو خراب میکنه چون ما رتبه خوبی داریم روی برخی صفحات؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      6 اردیبهشت 1402 10:53

      هر چقدر دلتون خواست ریدایرکت کنید اکیه. مگر اینکه توی بکند به شکل بدی ریدایرکت رو پیاده کنید.

  • ببخشید مربوط به فیلم نیست
    علت این خطا و راه رفعش چیه
    Notice: تابع add_theme_support( ‘html5’ ) به طورنادرست فراخوانی شد. شما باید آرایه‌ای از نوع دیدگاه‌ها را پاس دهید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر، اشکال زدایی در وردپرس را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 3.6.1 افزوده شده است.) in /home/weh/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

    پاسخ
  • اگه متنی با جاوا اسکیریپت لود میشه چطوری باید جاوا رو غیر فعال کنیم ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      22 آذر 1401 16:46

      اگه متنی با js لود میشه با جی اس لود میشه. اینکه چطور جی اس رو غیر فعال کنید ربطی به جمله “اگه متنی با جاوااسکریپت لود میشه” نداره. من جمله رو نفهمیدم. جاوا نه. جاوااسکریپت. جاوا یه چیز دیگست کلا. ویو سورس بگیرید اونجا جی اس ران نشده.یا از اکستتنشن کروم js switch استفاده کنید : https://chrome.google.com/webstore/detail/quick-javascript-switcher/geddoclleiomckbhadiaipdggiiccfje?hl=en

  • راه اینکه بفهمیم متنی با جاوا اسکیریت لود میشه فقط چک کردن با ctrl+u isj ?

    پاسخ
  • ممنون از توضیحات خوبتون
    در سایت‌های جاوااسکریپتی وقتی یک لینک به صورت ریدایرکت و on click داده میشه، اعتبار صفحه به اون صفحه مقصد منتقل نمیشه و مثل لینک نوفالو عمل میکنه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      26 آبان 1401 11:58

      مثل لینک نبودن عمل میکنه. اگر درجه اعتبار فالو رو 100 در نظر بگیریم، نوفالو میشه بین 30 تا 100 متفاوت بر حسب شرایط مختلف و ریدایرکتی معمولی 20 الی50 و جاوااسکریپتی میشه 0 تا 5 .

  • سلام. ضمن تشکر از مطلب عالی. یک سوال:
    شما می فرمایید محتوای Head و Body را در موج اول تولید کنید و بقیه در موج دوم با جاوااسکریپت. می خواستم بدونم وقتی محتوای Body در موج اول تولید شود منظورتون از بقیه در موج دوم چیه؟ چیزی باقی نمی مونه؟ مگر نه اینکه کل محتوای صفحه در Body هست!

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      21 آبان 1401 13:04

      من نگفتم تولید! گفتم کراول. موج کراول داریم. نه موج تولید. گفتم کل محتوای هد و بخش اصلی محتوای بادی بدون جاوااسکریپت لود بشه. بقیه بادی میتونی با جاوااسکریپت باشه. مثل یه تب اضافه توضیحات، محصولات مرتبط، عکس ها، کامنت ها، توضیح وقتی با موس میرید روی اون و… .

  • سلام آقای طاووسی وقتتون بخیر و عرض خسته نباشید بابت آموزش های خوبی که تهیه میکنید و به رایگان در اختیارمون میگذارید.
    سوالی که داشتم این بود که آیا گوگل تگ های a که به این صورت “a href=”/blog/” rel=”nofollow ugc” هستند رو به شکل نرمال میبینه و کراول میکنه یا حتما باید URL به صورت کامل و از ابتدا مثلا با https نوشته بشه؟ ممنونم از شما

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      26 شهریور 1401 15:27

      کامل می بینه. ادرس های relative همونطور که توی مرورگر شما به ادرس کامل تبدیل میشن برای بات هم به همین شکل هست. نوفالو ها هم کراول میشن ولی از ارزش متفاوت و کمتری برخوردار هستند در ظاهر.

  • تو رندرینگ گوگل جاوا اسکریپت رو دانلود و ران می کنه ؟
    تو رندرینگ جاوا اکریپت ران میشه ؟ در کل چه فرقی بین کراولینگ و رندرینگ هست؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      21 شهریور 1401 18:06

      در رندرینگ جاوااسکریپت ران میشه. کراولینگ دیفالت خزش گوگل هست و روی کراول باید حساب کنید و عمدتا بدون جی اس هست. رندرینگ برای بحث اینه که چی داره نمایش داده میشه و چطور داره نمایشش میده. مثل تست موبایل فرندلی و فاصله خطوط و… . اما کراولینگ برای استخراج دیتای صفحات هست که اصلا عنوان و محتوای صفحات چی هست.

  • سلام آقای طاووسی وقتتون بخیر
    سایت شرکت ما که با انگولار زده شده بود همین مشکل رو داشت، محتوای صفحه رو در ویو سورس نشون نمی‌داد اما در موبایل فرندلی تست گوگل نشون می‌داد. چرا این حالت پیش میاد؟
    الان تیم فنی مشکل رو رفع کرده و محتوا رو در سورس هم نشون می‌ده، اما در ابزارهایی مثل جت سئو که url رو میزنم میگه “صفحه فاقد محتواست و ریدایرکت می‌شود”. دلیلش چیه و آیا هنوز مشکلی وجود داره؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      21 شهریور 1401 18:03

      موبایل فرندلی تست رندر و نمایش هست. تست کراول نیست. ملاک قرار ندید برای جاوااسکریپت. اگر برای بات گوگل، در سورس(نه اینسپکت)، محتوای اصلی هد و بادی درست لود میشه به ازای هر یو ار ال که اینتر کنید، اکی هست.

  • آقا محسن سلام عرض شد
    تو اینستاگرام سوالمو پرسیدم و اسکرین های مربوطه رو براتون فرستادم گفتید تو سایت سوالمو بپرسم
    توی سرچ کنسول صفحات سایت رو داره با ارور 304 نشون میده ولی با ابزار های استاتوس چکر هم بررسی میکنم 200 بر میگردونه
    لینک صفحه : kikhobe.com/top-criminal-lawyer-site

    ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      13 شهریور 1401 14:59

      لینک 200 هست و مشکلی نداره. فقط ریدایرکت میشه به با اسلش آخر که از 301 میشه 200 با اسلش آخر. 304 ها رو من دیدم ایندکس میشن و یعنی از کش داره خونده میشه و ریدایرکت نیست و داکیومنتی هم از گوگل نیست براش درباره ایندکسینگ. اگر 304 بود تبدیل کنید به 200 با تغییر تنظیمات به شکلی که از کش افلاین نخونه. و توی وردپرس ها هیچ وقت ندیدم این مورد رو. لینک شما هم مشکلی نداره و 200 هست. احتمالا یه زمانی 304 بوده. البته برای بات گوگل هم باید چک کنی با یوزر ایجنت بات. که من دیدم باز 200 هست. برای چک با آی پی گوگل و بات واقعی گوگل هم لایو تست از سرچ کنسول بگیر. اگر مشکلی نداره دیگه خودش درست میشه و validate کن.

  • امکان اینکه سایت های asp بالا بیاین چقدر هست؟؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      20 تیر 1401 14:35

      به اندازه هر سایت دیگه ای. تکنولوژی، زبان و فریمورک و سرور استفاده شده مهم نیست. مهم خروجی هست و امکانات و شرایط فنی مناسب سئو. که توسط تیم فنی باید پیاده بشه. وردپرس از قبل آمادست. اختصاصی ها باید خودشون زیرساختش رو درست کنند. آموزش ملزومات سئو در تیم فنی رو ببینید.

  • نسترن پنجاهی
    12 دی 1400 09:06

    سلام. ممنون از راهنمایی تون.
    یک سوال دیگه برام پیش اومده، بتازگی سئو یک سایتو شروع کردم که ssr نداره و جاوااسکریپتی هست. بعضی صفحات محتواشون ایندکس نشده. اما صفحه اصلی ایندکس شده و محتوای داخلشو که سرچ میکنم نشون میده. همکار دولوپرم میگه اگر مشکل از ssr نبودن سایت بود، چرا صفحه اصلی ایندکس شده؟ و من دلیلشو نمیدونم. لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید
    ممنون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 دی 1400 16:44

      اس اس آر ها هم ایندکس میشن ولی دیر. و محتوایی که اس اس آر نیست ایندکس میشه. هد شما احتمالا اس اس آر هست. بادی شما نیست.

  • نسترن پنجاهی
    29 آذر 1400 09:44

    سلام ممنون از ویدئوی خوبتون
    اگر ما در view source نوشته های body رو نمیبینیم میتونیم نتیجه بگیریم که طراح سایت هنوز ssr انجام نداده؟ (همون مساله درنظر گرفتن بات های گوگل) یا اینکه چون تشخیص داده ما بات گوگل نیستیم پس نمیتونیم بدون جاوااسکریپت ببینیم و اگر بات گوگل بودیم میدیدم و همین الان هم سئو فرندلی هست سایت.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 آذر 1400 22:08

      اگه برای بات گوگل اس اس آر باشه شما نمیتونید بفهمید. ازشون باید بپرسید. میتونید از سایت https://technicalseo.com/tools/pre-rendering/ چک کنید داینامیک رندرینگ بودنشو. به شرطی که فقط در سطح یوزر ایجنت، داینامیک رندرینگ شده باشه. اگر آی پی ها رو هم چک کنند که بات گوگل هست یا نه، اصلا شما نمیتونید بفهمید. باید ازشون بپرسید.

  • سلام وقت بخیر
    من یه سایت دارم که با asp.net نوشته شده، میخوام بعضی صفحات رو ریدایرکت کنم، چطوری اینکارو انجام بدم؟ کجای صفحه کد رو بذارم و چه کدی بذارم؟ کد زیر رو امتحان کردم نشد

    private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    Response.Status = “301 Moved Permanently”;
    Response.AddHeader(“Location”,”http://www.new-url.com”);
    }

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      20 آذر 1400 16:28

      کسی که دولوپر دات نت هست انجام میده لازم نیست متخصص سئو انجام بده. شما فقط بگو این صفحه رو 301 ریدایرکت کن به اون صفحه. یا براش یه پنل ادمین بساز. همین. لازم نیست دست به کد بشید. هم تو global.ascx هم تو پیج لود میتونید بذارید هم تو مستر پیج. بین اون دو خط کد داخل متد پیج لود، خط زیر رو بذارید:
      Response.StatusCode = 301;
      آخرش هم End کنید با:
      Response.End();

  • سلام وقت بخیر
    من چندسالی هست که یک فروشگاه کتاب دارم که spa نیست و در گوگل هم در بیشتر محصولات تقریبا اول هستم
    به دلیل قدیمی بودن سایتمون داریم مهاجرت می کنیم به .net core و vue js
    قرار هم هست حتما ssr استفاده کنیم
    ولی باز یه ترسی دارم که نکنه رتبه رو از دست بدم
    آیا اگر spaبا ssr استفاده کنم با روشی که اصلا spa نباشه هــیــچ تفاوتی ندارد؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      1 آذر 1400 16:37

      طبق این آموزش جلو برید مشکلی پیش نمیاد.

  • سلام وقت بخیر
    در مورد url داینامیک فرمودید که از دولوپر خود بخواید که url استاتیک استفاده کنند
    منظورتون از url داینامیک ، بو آر ال هایی که تو سایتها به شکل یو ار ال هایی که از % و ؟ و & استفاده می شود است ؟
    یا منظورتون از url داینامیک ،ذ url هایی که جنریت می شوند و هر بار ممکن است متفاوت باشند
    چون اگر url داینامیک به این شکل باشد که هر بار جنریت شود و متفاوت باشد دیگر در سایت مپ هم نمی شود قرار داد .
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      31 شهریور 1400 12:59

      داینامیک یو ار ال اصلا نداریم. عمدتا به کوئری استرینگ یا همون یو ار ال پارامتر میگن. وگرنه هیچ یو ار الی نیست که هر بار ممکنه متفاوت باشه حتی کوئری استرینگ ها.
      یو ار ال ها یا باید با اسلش ایجاد بشن یا اگر با کوئری استرینگ هستند(مقادیر بعد از علامت سوال)، باید در سرچ کنسول در بخش url parameters تعریف بشه که خودش آموزش جداگونه ایه. این برای اینه که قابل ایندکس شدن باشه و صفحات جدا محسوب بشن.

  • سلام روز به خیر خدا قوت واقعن برای تولید محتواهای به این خوبی
    من مشکلی که دارم ایمه که قسمت یعنی همون تیکه مهم کانتت توی ویو سورس نمی آد بقیه قسمت ها هست سایتم هم .asp.net هست این منو دچار مشکل می کنه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      31 شهریور 1400 12:56

      بله دچار مشکل می کنه. طبق همین اموزش که توضیح دادم.

  • سلام
    ممنونم از محتوای خیلی خوبتون
    من سایتم .net هست ولی توی view source بادی نمی اد
    این قانون برای سایت های که گفتید که نیست که

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      11 شهریور 1400 10:23

      اگر محتوای بادی تو ویو سورس نمیاد ولی تو اینسپکت میاد یعنی SPA هستید. و به شدت در ایندکسینگ و به خصوص رنکینگ مشکل پیدا خواهید کرد.

  • سلام وقت به خیر.
    من به یک شرکت سفارش دادم و برام سایت طراحی کردن. 20 روز طول کشید.

    بعد از 20 روز بهم سایت رو تحویل دادن و بعد از 10 روز (یعنی 30 روز بعد از سفارش)

    سایت من به رتبه خوبی توی گوگل رسید. ولی یه مدت بعد سایت من از نتایج گوگل پاک شد.

    تحقیق کردم و از چند نفر پرسیدم و به این نتیجه رسیدم که سایت من رو گوگل جریمه کرده.

    اونطور که من متوجه شدم طراح سایت از روش هایی که میگن متقلبانه هست برای سئوی

    سایت استفاده کرده.

    حالا من چند تا سوال از شما دارم. ممنون میشم جواب بدید:
    1 – آیا از لحاظ قانونی من میتونم از ایشون شکایت کنم؟ چون کل هزینه من از بین رفت.

    2 – آیا میشه برای سایت من کاری کرد؟

    3 – اصلا از راه سالم چقد باید طول بکشه تا سایت بالا بیاد توی گوگل؟

    باز هم ممنون از لطف و توجه شما…

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      17 مرداد 1400 17:06

      1- شما هزینه طراحی سایت دادید. قرار نیست با طراحی سایت، تو گوگل سایتی بالا بیاد. چون سئو انجام نشده و بجز یک سری موارد پایه که زمان طراحی سایت میشه برای سئو انجام داد، به این سرعت کاری نمیشه کرد. اینکه رتبه گرفته به محض طراحی سایت جای تحسین و تعجب داره.
      2- یه اتفاق خوب قرار نبوده بیفته و حالا افتاده. دلیل نمیشه حفظ بشه.
      3- قرارداد شما مشخص نیست و مبلغ کار. با این دیتای کم نمیشه چیزی گفت.
      4- هر کس یه نظری درباره تقلب داره. بعضی ها هم شاید روش های من رو متقلبانه بدونن. اصلا سئو یعنی تقلب. همین رپورتاژی که همه میخرن هم تقلب هست اونجوری حساب کنید. پیچیده تر از این حرفاست که یه خط ثابتی باشه اینورش درست باشه اونورش تقلب.
      5- راه سالم میلیاردی یا چند صد میلیونیه حصول نتیجه. مگر اینکه رقابت خیلی پایین باشه. حداقل سه چهار ماه طول میکشه. ممکنه کمتر هم بشه اگر رقابت پایین باشه. ولی راه سالم به اون شکلی که تو ذهنتونه وجود نداره.
      6- راه سالم سئو، برندینگ هست. تبلیغات گسترده چند ده و چند صد میلیونی در ماه. و رعایت موارد پایه فنی و داخلی و محتوا. غیر از این ناسالمه. ولی ناسالمش کار میکنه و بستگی داره به تخصص و تجربه متخصص سئو. مثل جنس چینی خوبی که میندازید. چینی داریم تا چینی.
      7- ممکنه شما مبلغ ناچیزی بابت طراحی داده باشید و خیلی از طراح ها میگن سئو هم انجام میدن ولی منظورش تضمین نیست. یه کارایی هم میکنن فقط. همین. بقیش بستگی داره به نوع قرارداد و صحبتی که با طرفتون انجام دادید.

  • سلام امیدوارم هر زمان که این کامنت رو جواب میدید حالتون خوب باشه
    جناب طاووسی با استفاده از این آموزش اون افزونه رو دانلود کردم و جاوا اسکریپت سایت رو اف کردم بعد از اف کردن سایت اسکرول نمیشد دیگه
    اما view source که زدم وقتی که جاوا اف بود و متن قسمت پایین صفحه رو سرچ کردم توی کد ها HTML بود این وبسایت مشکل کرال نمیخوره؟
    ممنونم ازتون بابت وقتی که میزارید

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      6 مرداد 1400 01:02

      چرا خوب نباشه حالم؟
      ویو سورس کنید دیگه کاری به پلاگین جاوااسکریپت نداره. نه سورس باشه اکیه. جاوا درست نیست. جاوااسکریپت.

  • سلام مجدد ممنون بابت جواب و وقتی که گذاشتین ، در جواب کامنت بنده که فرمودین هیچ ابزاری برای انالیز on page پشنهاد نمیکنید، پس باید چجوری on page و technical یک سایت رو انالیز کنم ؟ یعنی اصلا بدون ابزار چجوری میتونم انالیز کنم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      20 تیر 1400 19:42

      با چشم. در عرض دو دقیقه هر صفحه رو میشه انالیز کرد. آموزشش رو میذارم.

  • سلام وقت بخیر، تمامی اموزش ها فوق العادست و ممنون از این همه زحمت.
    یه سوال:
    برای انالیز on page یک سایت و یا به صورت کلی انالیز کل سایت، شما چه ابزار هایی رو پیشنهاد میکنید؟
    ابزاری مثل website auditor هست ولی میخوام بدونم پیشنهاد شما چیه؟
    ممنون میشم از پاسختون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      13 تیر 1400 23:53

      هیچ ابزاری. پیشنهاد عدم استفاده از ابزار هست. مگر برای اف پیج که Ahrefs لازمه. یا برای کیورد ریسرچ.

  • پالیز افزار
    13 تیر 1400 09:53

    اسم کامل افزونه ای که در مرور گر کروم جهت stop شدن کد جاوا اسکریپت استفاده کردید رو میشه بفرمایید و لطفا در صورت امکان لینکش رو قرار دهید.
    داخل Chrome Extension افزونه های زیادی هست میخاستم دقیقا واسه شمارو استفاده کنم.
    سپاس
    I am looking forward hearing from you
    :))

    پاسخ
  • سلام آقا من یه سایتی رو سفارش گرفتم که محتوا رو آورده داخل تگ script گذاشته و از اسکریپت محتوای داخل تگ های body رو پر میکنه. حالا میخواستم ببینم این ایراد داره؟ چون برخی از اون محتواهارو سرچ میکنی داخل گوگل میاره ولی صفحات خیلی بد رتبه گرفته! میخواستم ببینم این موضوع چقدر موثره؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 خرداد 1400 12:35

      تو موج اول کراول گوگل نمیتونه بخونه. بله به مشکل میخورید

  • محسن جان محتوا خوب بود دستت درد نکنه
    ولی اسم مارتین اسپیلیت رو درست تلفظ نکردی و چون مارتین آلمانی هست اسمش مارتین اشپلیت هست

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      13 اردیبهشت 1400 12:01

      اونجوری حساب کنیم که سئو نباید بگم، انکرتکست نباید بگیم. چه برسه به اسامی خاص. تو فارسی تلفظ کردن عوض میشه. همونطور که اونها اسامی فارسی رو تلفظ کنند متفاوت میگن.

  • عالی و جامع، ممنونم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.