دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

قیمت کابینت ام دی اف

قیمت کابینت

قیمت کابینت را چگونه محاسبه کنیم. یکی از دغدغه های مشتریان کابینت و دکوراسیون نحوه محاسبه فاکتور کابینت می باشد. سامان چوب سعی کرده است که تمامی ابهامات در این مسئله را برای شما عزیزان رفع کند. بسیاری از کابینت سازها برای جذب مشتری از ترفند قیمت پایین استفاده می کنند که در واقع با این عمل مشتریان را فریب می دهند. مشتریان کابینت نیز احساس می کنند فاکتور کابینت سازی بسیار پیچیده تر از فاکتور طلا فروشان است.

به جرات می توان گفت هزینه کابینت یکی از وسیع ترین بازه های قیمت خدمات دکوراسیون در حوزه هنر و معماری می باشد. هر فرد یا شرکتی که مشغول طراحی و اجرای کابینت است ملاک های خود را دارد و قیمت متفاوتی برای ساخت کابینت ارائه می کند.

لیست قیمت کابینت

مهر ماه 1402

کابینت کلاسیک کلاس ۱

کابینت کلاسیک کلاس ۱

نوع درب : روکش چوب
بدنه : MDF 16mm
لولا : آرام بند
جک : مفصلی بلوم
صفحه کابینت : کورین
قیمت بدون احتساب صفحه

11,100,000 تا 11,500,000 تومان

مشاوره

کابینت کلاسیک کلاس ۲

کابینت کلاسیک کلاس ۲

نوع درب : روکش PVC
بدنه : MDF 16mm
لولا : آرام بند
جک : مفصلی آرام بند
صفحه کابینت : HPL 5cm
قیمت با احتساب صفحه

8,100,000 تا 8,500,000 تومان

مشاوره

کابینت مدرن کلاس ۱

کابینت مدرن کلاس ۱

نوع درب : براق ترک
بدنه : MDF 16mm
لولا : آرام بند
جک : مفصلی آرام بند
صفحه کابینت : HPL 5cm
قیمت با احتساب صفحه

6,800,000 تا 7,400,000 تومان

مشاوره

کابینت مدرن کلاس ۲

کابینت مدرن کلاس ۲

نوع درب : مات
بدنه : MDF 16mm
لولا : آرام بند
جک : مفصلی آرام بند
صفحه کابینت : HPL 5cm
قیمت با احتساب صفحه

5,600,000 تا 5,900,000 تومان

مشاوره

 

محاسبه آنلاین قیمت کابینت

متراژ (متر) کابینت ضریب قیمت (تومان)
کابینت زمینی 0.6 0
کابینت هوایی 0.4 0
کابینت اپن 0.9 0
کابینت کمدی 1.8 0
جمع کل (تومان) 0

✔ خب حالا این بازه وسیع  لیست قیمت کابینت آشپزخانه موجب سردرگمی مشتریان نیز شده است. برای مثال ممکن بارها آگهی قیمت کابینت آشپزخانه ارزان را بسیار زیاد دیده باشید، از طرفی هم شرکتی را پیدا می کنید که کابینتی با امکانات و کیفیت نه چندان عالی را با هزینه ای هنگفت ارائه می کند.

عباراتی مثل کابینت ارزان، قیمت کابینت بی نظیر، تحویل سریع، خدمات پس از فروش و... در اکثر بنرها و بیلبوردهای قیمت کابینت شرکت ها مشاهده می شود. اما به واقع به چطور می توان هزینه ساخت کابینت را تخمین زد؟ چگونه قیمت ارزان، قیمت گران و یا قیمت مناسب ساخت کابینت را تشخیص داد؟

تفاوت قیمت کابینت فلزی با قیمت کابینت ام دی اف چیست؟

قیمت کابینت آشپزخانه در گذشته بسیار کمتر از هزینه ای بود که برای کابینت ام دی اف در نظر گرفته میشد. این دیدگاه همچنان در بین مشتریان کابینت باقی مانده است. اما با پیشرفت تکنولوژی قیمت ام دی اف نسبت به تغییرات بازار افزایش چندانی نداشته است. کابینت فلز در مقابل رقیب ام دی افی خود افزایش قیمت چشمگیری داشته است و از همین رو قیمت تمام شده کابینت فلز بسیار بیشتر از کابینت ام دی اف است.

اگر شما جز کسانی هستید روی قیمت کابینت حساس هستید و می خواهید مبلغ کمتری بپردازید کابینت ام دی اف گزینه بهتری است. اما اگر به دلیل استحکام بیشتر بدنبال کابینت فلز هستید باز هم در تصور اشتباهی دارید! تنها قسمت آسیب پذیر در کابینت آشپزخانه، سینک ظرفشویی است که با آمدن متریال جدید که قابلیت ضد آب بودن را دارند، این نقص کابینت ام دی اف نیز پوشش داده شده است. پس نتیجه این شد که قیمت کابینت ام دی اف بسیار با صرفه تر و مناسب تر از کابینت فلز است.

تمام کسانی که یکبار به دنبال خرید یا تعویض کابینت آشپزخانه بوده اند حتما یکبار این جمله را شنیده اند که : 60 درصد هر متر طول به کابینت های زمینی و 40 درصد به کابینت دیواری تعلق می گیرد. یعنی در مجموع قیمت یک متر کابینت دیواری (40%) و یک متر کابینت زمینی (60%) را یک متر کابینت می نامیم. شما ممکن است طبق مبلغی که سازنده اعلام کرده هزینه های کابینت خود را برآورد کنید ولی نهایتا با قیمتی که او  محاسبه کرده تفاوت دارد.

اولین چیزی که باعث این مشکل می شود وجود کابینت هایی با ابعاد غیر استاندارد است که بر اساس افزایش عمق و ارتفاع در قیمت نهایی تاثیر گذار هستند. دومین موردی که ممکن است پیش بیاید وجود درب نماها می باشد که توضیح خواهیم داد. در ادامه به نکات بیشتر در این خصوص می پردازیم.

تفاوت (مزایا و معایب) کابینت پیش ساخته و سفارشی

قیمت:

از نظر قیمت کابینت آماده یا همان پیش ساخته؛ هزینه کمتری به نسبت نوع سفارشی دارد. این تفاوت بستگی به کیفیت کار دارد و به سلیقه و نظر مشتری مرتبط می باشد. در دنیای شلوغ شهری بنظر می آید که کابینت های آماده به نسبت سفارشی؛ می توانند گزینه مناسبتری باشند.

زمان:

زمان تحویل کابینت های سفارشی؛ به قدری سریع است که در برخی موارد تنها کافی است مشتری مدل و طرح خودش را انتخاب کند و در اسرع وقت تحویل بگیرد. پس اگر زمان برای تان خیلی مهم است؛ بهترین گزینه همین نوع است.

سفارشی بودن طرح و اندازه:

در کابینت های سفارشی؛ مشتری خودش طرح، رنگ و اندازه را اعلام می کند و کابینت ها را بر اساس نیاز و فضاهای خالی آشپزخانه اش می چیند. در نوع آماده، قابلیت سفارشی سازی وجود ندارد ولی این مساله نیز قابل حل می باشد و ما کابینت های آماده را در کنار سفارشی به مشتری تحویل می دهیم. به این صورت که مشتری قسمت های اصلی آشپزخانه را با کابینت آماده پر می کند و فضاهای خیلی با اندازه های غیر استاندارد را سفارش ساخت می دهد.

نصب آسان و سهولت در جابه جایی:

اندازه های کابینت آماده به صورت سه متر زمینی و سه متر هوایی و یا 5 زمینی و 5 متر هوایی هستند. و تنها طرح و رنگ باید مشتری انتخاب کند و نصب آن آماده است. این مدل را می توان خیلی راحت انتقال داد و در هر آشپزخانه استانداردی قابل نصب می باشد.

نکات مهم در هنگام تعیین قیمت کابینت و تحویل کار

مطمئن شدن از کیفیت کار.

توافق در مورد مدت زمان و هزینه اجرا و نصب و اجرای قسمت های باقی مانده.

اطمینان از اینکه آیا تاج، پاخور و زیر چراغ دارد و یا اینکه هزینه ای جدا لازم دارد.

در مورد رنگ های طرح تان مطمئن شوید که موجود هستند.

قیمت کابینت چوبی

قیمت کابینت چوبی با توجه به جنس آن به طور کلی از همه‌ی انواع کابینت آشپزخانه گران تر خواهد بود اما به دلیل زیبایی، کیفیت و عمر بالاتر نسبت به دیگر انواع کابینت همواره مورد توجه مشتریان سامان چوب بوده است.

برای تعین قیمت کابینت چوب جنس و نوع چوب به کار رفته در آن بسیار موثر بوده و می‌تواند تفاوت زیادی را در قیمت گذاری کابینت ایجاد کند. چون گاهی اوقات ممکن است فقط از روکش چوب در ساخت کابینت آشپزخانه استفاده شود و یا اینکه از کابینت‌های ام دی اف با روکش انواع چوب‌های طبیعی استفاده می‌شود.

البته در ساخت کابینت چوبی دوعامل موثر دیگر برای تعین قیمت کابینت وجود دارد این است که شما چه طرح‌هایی را برای منبت کاری روی درب‌های کابینت خود انتخاب کنید، و دیگر عامل مهم نوع رنگ بکار رفته روی چوب کایبنت خواهد بود،که می‌تواند از لحاظ محافظت و یا زیبایی روی چوی بکار رفته باشد که در قیمت نهایی کابینت چوبی تاثیر گذار است.

قیمت کابینت زمینی

کابینت هم مانند هر سازه ای استاندارد های خاص خودش را دارد. سایز استاندارد کابینت های زمینی، 72 سانتی متر ارتفاع و 55 سانتی متر عمق می باشد. (این عدد با وجود پایه و صفحه به 90 سانتی متر هم می‌رسد، اما ارتفاع یونیت کابینت زمینی ۷۲ است)

نوع دیگری از کابینت های زمینی، کابینت های سوپرمارکت یا ایستاده هستند با ابعادی به صورت زیر:
عمق آن ها بیشتر از 55 سانتی متر و ارتفاع 240 سانتی متر
این کابینت ها به هنگام قیمت گذاری در دسته ی کابینت های زمینی قرار می گیرند و ضریب آن از جدول کابینت زمینی تبعیت می کنند.

قیمت کابینت دیواری

کابینت دیواری یا هوایی، ارتفاعی برابر 70 سانتی متر و عمق 30 سانتی متر دارند. اگر ابعاد کابینت شما از ابعاد ذکر شده در بالا کمتر باشد، قیمت آن با ضریب یک محاسبه می شود و در حالت دیگر، اگر ابعاد آن ها بیشتر از این محدوده باشد در دسته کابینت های غیر استاندارد قرار گرفته و شامل ضرایبی خواهد شد.

قیمت درب نمای کابینت

وقتی می گوییم یک متر کابینت منظور یک متر کابینت دیواری یا زمینی شامل دو عدد دیواره، درب، کف و تاق است. جنس دیواره ها، کف و تاق کابینت شما، عموما ام دی اف است و درب کابینت ها را نیز مطابق با سلیقه خودتان انتخاب می کنید. اما قسمت هایی بین کابینت ها وجود دارد که کاملا مشخص هستند و باید از جنس درب کابینت های شما باشند تا از زیبایی آشپزخانه کم نکنند.

یعنی یک بار دیواره سفید رنگ یونیت قرار می گیرد و بعد از آن دیواره دیگری همرنگ درب های کابینت که به آن درب نما می گویند روی کار قرار می گیرد. برای مثال کاور دور هود، کاور دور یخچال، پشت اوپن یا جزیره که ممکن است از پذیرایی و نشیمن دید داشته باشند، درب نما محسوب می شوند.

محاسبه قیمت کابینت های غیراستاندارد

در طراحی و ساخت کابینت های آشپزخانه همواره تعدادی از آن ها خارج از محدوده ی استاندارد گفته شده هستند. مانند کابینت های سوپرمارکت، کابینت بالای یخچال، جای فر یا ماکروفر و... . که قیمت گذاری آن ها با ضریب 3 انجام می شود. در رابطه با یونیت های کابینت باید گفت اگر عمق آن ها کمتر از 55 سانتی متر هست، جز کابینت های دیواری، و اگر عمق آن ها بیشتر از 55 سانتی متر است زمینی محسوب می شوند.

آیا با دانستن قیمت متری کابینت می توانیم قیمت نهایی را محاسبه کنیم؟

قیمت متری کابینت فقط برای محاسبه دقیق در فاکتور مشخص می شود. شما با داشتن قیمت متری کابینت نمی توانید مقایسه ای را انجام دهید چرا که کابینت شما دارای جزئیات بسیاری زیادی است و نمی توان قیمت را بدون در نظر گرفتن جزئیات محاسبه کرد.

قیمت کابینت آشپزخانه

مراحل تعیین قیمت دقیق انواع کابینت

اندازه گیری کابینت

اندازه گیری کابینت اولین قدم و مهم ترین در تعیین قیمت می باشد. چرا با اندازه گیری آشپزخانه خود می توانید سبک و طراحی مورد نظرتان را انتخاب کنید.

سبک و طراحی کابینت

انتخاب سبک و طراحی کابینت قدم بعدی شما است. شرکت سامان چوب در اکثر موارد اگر فضای مورد نظر برای دو سبک مدرن و کلاسیک مناسب باشد، دو نوع طراحی ارائه می کند و مشتری می تواند با توجه به سلیقه و هارمونی منزلش سبکی را انتخاب کند. البته اگر به طراحی کابینت علاقه دارید می توانید از محصول آموزش طراحی کابینت سامان چوب استفاده کنید.

انتخاب متریال و یراق آلات کابینت

بعد از اینکه سبک و طراحی کابینت (مثلا کابینت های گلاس ام دی اف یا کابینت کلاسیک) مورد نظر خود را مشخص کردید به سراغ انتخاب متریال پایه و برند یراق آلات مصرفی کابینت میرویم. سامان چوب در این قسمت همیشه به مشتریان خود تاکید می کند که یراق آلات با کیفیتی را انتخاب کنند و براساس قیمت یراق آلات تصمیم نگیرند. چرا که درست است تاثیر مستقیمی بر روی قیمت کابینت دارد اما یراق آلات بسیار بسیار در راحتی و کارایی کابینت موثرند.

تعیین قیمت واحد کابینت (قیمت متر طول کابینت)

قیمت متری کابینت در این مرحله براساس انتخاب های شما تعیین می شود.

ارائه پیش فاکتور همراه با تمام جزئیات

سامان چوب در آخرین قدم پیش فاکتور کابینت شما را با تمام جزئیات ارائه می کند تا شما هم در جریان ریز قیمت های کابینت سفارشی خود قرار بگیرید.